Music Against Drugs -agentit

Kavereita, seikkailuja ja vapautta valita

Music Against Drugsin toiminta tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden toteuttaa itseään ja olla mukana vauhdikkaassa ja vastaanottavaisessa porukassa.

Agentit ovat mukana  Music Against Drugs -iltatapahtumareissuilla, joille matkataan yhdessä isolla porukalla. Tapahtumareissuilta kertyy suuret määrät ikimuistoisia hetkiä, kokemusta ison tapahtuman järjestämisestä ja paljon uusia tuttavuuksia. Tapahtumien lisäksi agentit kokoontuvat kolme kertaa vuodessa miittien merkeissä viettämään rennon leppoisaa aikaa ja ideoimaan tulevaa toimintaa. Uusia toimintaideoita kerätään nuorilta jatkuvasti!

Music Against Drugsin toiminnassa agenteille tarjotaan mahdollisuus puuhailla heitä kiinnostavien asioiden parissa. Agentit mm. piirtävät, valokuvaavat, kirjoittavat blogia, ovat aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja esiintyvät tapaamisissa. Kaksi kertaa viikossa pidettävät chatit ja jatkuvasti aktiivinen agenttien facebook-ryhmä pitävät keskustelua yllä päivittäin. Netin kautta yhteydenpito muiden agenttien kanssa onnistuu helposti, asuitpa missä päin Suomea tahansa!

Agentti-toiminta on suunnattu 13 vuotta täyttäneille ja se on maksutonta. Toiminta ei velvoita mihinkään, joten voit osallistua juuri silloin kun ehdit, juuri sillä tavalla kuin haluat!

Voit myös kysyä lisätietoa agenttitoiminnasta

Miia Oksanen
miia.oksanen@musicagainstdrugs.info
+358 50 5639277