ry
Music Against Drugs ry on valtakunnallisesti lasten ja nuorten terveyttä, sosiaalista hyvinvointia ja osallisuutta edistävä ehkäisevän päihdetyön järjestö.

Edistämme nuorten osallisuutta ehkäisevässä päihdetyössä ja saattamme lapset ja nuoret yhteen valtakunnallisten ja alueellisten järjestöjen laadukkaiden sisältöjen ja osallistumismahdollisuuksien kanssa. Jalkautamme ehkäisevän päihdetyön tunnistettuja hyviä käytänteitä ja osaamista kuntatoimijoille sekä kannustamme heitä moniammatilliseen ja seutukunnalliseen yhteistyöhön.

Music Against Drugs ry on kehittänyt kuuden kuukauden mittaisen ehkäisevän päihdetyön Music Against Drugs -kokonaisuuden, jonka saatamme kuntien nuoriso- ja koulutoimien sekä seurakuntien nuorisotyöntekijöiden toteuttettavaksi oman alueensa lapsille ja nuorille. Music Against Drugs -päihdekasvatuskokonaisuus sisältää useita osatekijöitä kuntien lapsille ja nuorille, heidän parissaan työskenteleville ja harrastustoiminnan ohjaajille sekä heidän asioistaan vastaavalle hallinnolle. Osatekijät ovat joko sosiaalisesti vahvistavia, laadukkaita terveyttä edistäviä sisältöjä kuljettavia, paikallisista, alueellisista ja valtakunnallisista osallistumismahdollisuuksista tiedottavia, ympärivuotisesti lasten ja nuorten parissa työskenteleviä tukevia sekä paikallista ja alueellista moniammatillista hallinto- ja sektorirajat ylittävää yhteistyötä syventäviä.

Nuorilla jotka ovat täyttäneet 13 vuotta on mahdollisuus osallistua Music Against Drugs -toimintaan liittymällä Music Against Drugs -agentiksi tai vapaaehtoiseksi. Tarjoamme nuorille myös laadukkaita työharjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuuksia.

Mintun ja Rosan TET-kuulumisia

Tulimme TET-harjoitteluun Music Against Drugs ry:hyn maanantaina.…

Music Against Drugs ry:n uudet toimitilat löytyvät Mataralta

Olemme muuttaneet uusiin suurempiin tiloihin heinäkuun aikana. Uudet…

OPAS YHTEISKUNNALLISEN MARKKINOINNIN HYÖDYNTÄMISESTÄ JÄRJESTÖJEN KEHITTÄMISTYÖSSÄ ON JULKAISTU

TIEDOTE 6.6.2017 Ehkäisevän päihdetyön järjestöjen julkaisema…

Käy antamassa äänesi Music Against Drugs ry:lle Samsungin äänestyksessä

Music Against Drugs ry on saanut ilon ja kunnian olla ehdokkaana…

Anssi Kela feat. Jyväskylän sinfonia -ilta Music Against Drugs ry:n kanssa

13.5. Jyväskylän Sinfonia järjesti konsertin Anssi Kelan kanssa,…

Ink-tiimin kevään 2017 soma-kampanjassa taistellaan syrjintää vastaan ja ollaan syrjittyjen puolella

Sun puolella 2017 on syrjinnän ja kiusaamisen vastainen kampanja.…

Ink-tiimi takoo miekat hauraiksi

Me täällä ink-tiimissä arvostamme läheisyyttä toisiin ihmisiin…

Kuulumisia tiimileiriltä